aanpak en tarief

TARIEVEN 2024:

– Iedere afspraak duurt ruim een uur en kost 85 euro
– Het virtuele maagband programma heeft een totaal prijs van 550 euro (4 sessies)
– Stoppen met roken heeft een totaal prijs van 225 euro.

Wil je meer weten over mijn aanpak en bijbehorende tarieven? Dan kun je hieronder verder lezen. Wanneer je besluit om bij mij behandelingen af te nemen, dan starten we de eerste keer altijd met een intake en een korte behandeling/sessie. Afhankelijk van de op te lossen problemen spreken we af hoeveel sessies er vervolgens nodig zullen zijn. Denk daarbij ongeveer aan minimaal 3 sessies. Ik maak binnen mijn praktijk gebruik van:

  • Hypnotherapie;
  • (Energetisch) lichaamswerk
  • Access Bars ®
  • Coachings-, begeleidings- en ademhalingstechnieken
  • Innerlijk kind therapie
  • Gestalttherapie
  • NLP
  • Chakra psychologie

Altijd kijken we samen waar behoefte aan is. Ben je na het bekijken van mijn website geïnteresseerd geraakt in mijn aanpak en behandelvorm(en)? Vul dan alsjeblieft je gegevens in op het contactformulier of stuur een mail naar info@praktijkgerrie.nl, zodat ik zo snel mogelijk contact met je op kan nemen voor het maken van een eerste afspraak.

Er is geen wachtruimte waar je van tevoren kunt plaatsnemen, dus vraag ik je om op de afgesproken tijd aan te komen.

Een gemaakte afspraak verzetten of afmelden? Geen probleem. Wel graag 24 uur van te voren. Voor een vergeten of te laat afgemelde afspraak breng ik 35 euro in rekening. 

AANGESLOTEN BIJ:

Mijn praktijk is opgenomen in het RBCZ/TCZ register (licentienummer 171019R, behandelcode 24500/24501). Praktijk Gerrie is aangesloten bij Geschilleninstantie Alternatief therapeuten (GAT). Daarmee voldoe ik aan de voorschriften uit de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).

KvK: 70221821

VERGOEDINGEN:

Ik val als CAT-complementair aanvullend therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke WKKGZ geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/