aanpak en tarief

image

TARIEVEN 2022:

– Iedere afspraak duurt ruim een uur en kost 75 euro
– Het virtuele maagband programma heeft een totaal prijs van 495 euro (4 sessies)
– Stoppen met roken heeft een totaal prijs van 200 euro.
– Zwangerschap en bevalling begeleiding heeft een totaal prijs van 525 euro ( is begeleiding tijdens de zwangerschap, 1x samen met partner en de begeleiding tijdens de bevalling)
– Begeleiding tijdens de zwangerschap, individueel of in kleine groep (max. 3 pers.) 25 euro per sessie
– Hypno yoga / hypno yoga bij zwangerschap kost 25 euro per groeps (max. 3 pers.) sessie

Wil je meer weten over mijn aanpak en bijbehorende tarieven? Dan kun je hieronder verder lezen. Wanneer je besluit om bij mij behandelingen af te nemen, dan starten we de eerste keer altijd met een intake en een korte behandeling/sessie. Afhankelijk van de op te lossen problemen spreken we af hoeveel sessies er vervolgens nodig zullen zijn. Denk daarbij ongeveer aan minimaal 3 sessies. Ik maak binnen mijn praktijk gebruik van:

  • Hypnotherapie;
  • (Energetisch) lichaamswerk
  • Access Bars ®
  • Coachings-, begeleidings- en ademhalingstechnieken
  • Innerlijk kind therapie
  • Gestalttherapie
  • NLP
  • Chakra psychologie

Altijd kijken we samen waar behoefte aan is. Ben je na het bekijken van mijn website geïnteresseerd geraakt in mijn aanpak en behandelvorm(en)? Vul dan alsjeblieft je gegevens in op het contactformulier of stuur een mail naar info@praktijkgerrie.nl, zodat ik zo snel mogelijk contact met je op kan nemen voor het maken van een eerste afspraak.

AANGESLOTEN BIJ:

Mijn praktijk is opgenomen in het RBCZ/TCZ register (licentienummer 171019R, behandelcode 24500/24501). Praktijk Gerrie is aangesloten bij Geschilleninstantie Alternatief therapeuten (GAT). Daarmee voldoe ik aan de voorschriften uit de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).

VERGOEDINGEN 2023:

Ik val als CAT-complementair aanvullend therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke WKKGZ geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/