aanpak en tarief

image

Wanneer het je wat lijkt om met mij “in zee” te gaan, vul dan alsjeblieft je gegevens in op het contactformulier of stuur een mail naar info@praktijkgerrie.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op voor het maken van een eerste afspraak.

 

Iedere afspraak duurt ruim een uur en kost 75 euro.

Het hypnotische maagband programma heeft een totaal prijs van 695 euro (7 sessies) NU TIJDELIJK 595 euro !!

Stoppen met roken heeft een totaal prijs van 295 euro. NU TIJDELIJK 175 euro !!

Zwangerschap en bevalling begeleiding heeft een totaal prijs van 795 euro (10 bijeenkomsten tijdens de zwangerschap en de begeleiding tijdens de bevalling)

Alleen begeleiding tijdens de bevalling kost 450 euro

Begeleiding tijdens de zwangerschap: Individueel 35 euro, in kleine groep (max. 3 pers.) 25 euro per sessie

Hypno Yoga kost 35 euro per groeps (max. 3 pers.) sessie

 

In de eerste afspraak doe ik een intake en een eerste korte behandeling/sessie. Afhankelijk van de op te lossen problemen spreken we af hoeveel sessies er nodig zijn. Denk ongeveer aan minimaal 3 sessies. Ik maak binnen mijn praktijk gebruik van hypnotherapie, (energetisch) lichaamswerk, coachings-, begeleidings- en ademhalingstechnieken, innerlijk kind therapie, gestalttherapie, NLP en chakra psychologie .

Praktijk Gerrie  is opgenomen in het RBCZ/TCZ register. Mijn licentienummer is 171019R. Behandelcode 24500/24501. Praktijk Gerrie is aangesloten bij Geschilleninstantie Alternatief therapeuten (GAT). Daarmee voldoe ik aan de voorschriften uit de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).

image
image
image

Via deze link zie je door welke verzekeraars (aanvullende deel, alternatieve zorg) de CAT therapeut (level 5) vergoed wordt.

Ik val als CAT-complementair aanvullend therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/