Begeleiding laatste levensfase

“Toen ik met kanker werd geconfronteerd kwam er opeens heel veel op me af. M’n lichaam werd technisch beoordeeld, geprikt en gepord. Geestelijk werd ik begeleid met gesprekken en kreeg tips. Maar mijn emoties waren het ondergeschoven kindje. Alle onmacht, frustratie en verdriet… ze verergerden mijn klachten. Gerrie heeft met haar energetische behandelingen de balans in mij teruggebracht. Emoties kwamen eruit, mijn lichaam kwam meer tot rust en klachten van de chemo (zoals o.a. dikke keel, pijnlijke darmen) werden veel minder. De rauwe randjes van mijn verdriet werden verzacht en ik leer nu mijn ziekte beter te accepteren. Door haar ervaring in de verpleging kent Gerrie de fases waar je bij ziekte doorheen gaat heel goed, ze stelt gerust en geeft vertrouwen. Vanuit de yoga heeft ze de inzichten om je te helpen tot innerlijke rust te komen. Daarbij is zij gewoon een heel leuk en warm mens! Ik heb veel baat bij de behandelingen en ik kan haar ten zeerste aanraden!”

 
 

Begeleiding laatste levensfase of tijdens ernstig ziek zijn.

Heb je hulp nodig?

Misschien is bij jou wel de diagnose Kanker gesteld, of een andere levensbedreigende ziekte. Als je weet dat je nog maar kort te leven hebt dan brengt dat meestal enorm veel wisselende gevoelens, emoties, en gedachten met zich mee. Er breekt immers een periode vol onzekerheid en verdriet aan. Dat kan leiden tot allerlei vragen over de zin van het leven, geloofszaken en het leven na de dood.

Begeleiding in deze laatste levensfase, dat is waarmee ik je graag zou willen helpen. Mijn behandeling creëert innerlijke rust en balans. Eventuele klachten ten gevolge van chemotherapie of anders kunnen afnemen, zodat er ruimte kan komen voor loslaten.

Heb je behoefte aan meer informatie, of wellicht heb je andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier op mijn website.

Ik help je graag!