Hypno yoga

Hypno yoga is een ontspannende combinatie van Dru yoga en groepshypnose en kan eventueel ook ingezet worden bij zwangerschap. Ik zie yoga als een fantastische basis voor hypnose. Het maakt het lichaam namelijk soepel en de geest kalm. Yoga maakt de gewrichten zacht en ontspannen en zo kun je gemakkelijk lichamelijk en geestelijk ontspannen om je openstellen voor een krachtige groepshypnose. Hypno Yoga bij Praktijk Gerrie is zeer effectief en ontspannend.

We werken bij hypno yoga in sessies van minimaal 1,5 uur per keer en in kleine groepen van maximaal 3 personen. We starten met een Dru yoga les en behandelen vervolgens een thema, zoals bijvoorbeeld:

  • Meer eigenwaarde door een positief zelfbeeld
  • Leren loslaten
  • Gezond omgaan met stress
  • Weer in je eigen kracht staan
  • Meer geluk ervaren

Omdat het in een kleine groep plaatsvindt is het krachtig en laagdrempelig. Je kunt je vanaf nu hier aanmelden.

Heb je behoefte aan meer informatie, wellicht over de verschillende data en tijden? Of wellicht heb je andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier op mijn website.
Een hypno yoga sessie duurt minimaal 1,5 uur per keer. De kosten voor hypno yoga zijn 25 euro per sessie (in plaats van 75 euro voor een individueel consult).