Stoppen met roken

Heb je al meerdere keren geprobeerd om te stoppen met roken, maar val je toch iedere keer weer terug in oude patronen? Hypnotherapie is de oplossing! Mijn therapie/behandeling kan zeer effectief ingezet worden als je blijvend wilt stoppen met roken.

In 1 sessie kan ik van jou een niet-roker maken… Het is mijn passie namelijk om zoveel mogelijk mensen te laten stoppen!

Voor stoppen met roken reken ik 225 euro. Deze kosten zijn bij een gemiddelde roker al snel terugverdiend. En dan praat ik nog niet eens over de voordelen voor je gezondheid en de besparing aan extra eigen risico kosten in de toekomst.

De sessie duurt ongeveer 2 uur, waarvan 1 uur voorgesprek en 1 uur therapie. Een eventuele (gratis) vervolgsessie duurt meestal ongeveer 1 uur. Deze 2e sessie is uiteraard inbegrepen in de prijs. De meeste mensen hebben echter geen 2e sessie nodig, want zij zijn na 1 sessie al gestopt met roken.

Heb je behoefte aan meer informatie, of wellicht heb je andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier op mijn website.