Stress of een burn-out

“Gerrie heeft me in een paar sessies ontzettend geholpen. Ik had last van een mist in mijn hoofd en had veel stress. Dankzij Gerrie heb ik leren omgaan met deze stress en heb ik mijn innerlijke rust weer gevonden. Ook maak ik alles nu veel bewuster mee. En daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor!”

“Ik ben bij Gerrie terecht gekomen met de vraag hoe ik beter met stress om kan gaan. Daarnaast wilde ik meer grip op mijn energie krijgen en deze beter leren doseren. In een paar sessies heeft Gerrie me geleerd mijn energie, gevoelens en emoties beter te begrijpen en toe te laten. Daarbij lag de nadruk op in het dagelijks leven toepasbare handelingen. Ik merkte al snel zeer positieve veranderingen.”

 
 

Iedereen kent wel een gevoel van stress. En kortdurende stress, daar is helemaal niks mis mee. Het helpt ons op scherp te staan en te presteren wanneer dat gevraagd wordt. Langdurig onder stress staan geeft uiteindelijk allerlei problemen en gezondheidsklachten zoals slapeloosheid, hyperventilatie, verhoogde spierspanning in nek, schouders en rug , prikkelbaarheid en stemmingswisselingen. Of erger nog: je ervaart stress of een burn-out.

Ik maak gebruik van verschillende technieken, begeleiding en behandelingen en kan zo voorkomen dat je ziek thuis komt te zitten. Stress of een burn-out is met mijn therapie, begeleiding en behandeling prima te voorkomen of te genezen.

Ik raad je aan om zo vroeg mogelijk een afspraak te maken voor een intakegesprek. Heb je behoefte aan meer informatie, of wellicht heb je andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier op mijn website.