wat anderen zeggen

Afvalen

Ben nu sinds juni verder gegaan met afvallen na meerdere sessies bij Gerrie om af te vallen. Het werkt nu nog steeds door om mijn gezonde leefwijze vol te houden. Ook de balans in mijn hoofd is nog sterk merkbaar aanwezig. Weet de pijnpunten bij mij te voelen en er wat mee te doen. Het geeft mij een enorm goed gevoel om bij mijzelf te blijven. Inmiddels 50 kilo kwijt. Praktijk Gerrie kan ik aanraden om in te zetten. Ook omdat het effect, ook na een half jaar, nog steeds voelbaar en merkbaar is. Ben een stuk sterker geworden en gebleven.


Zeflbeeld

Het afgelopen jaar zat ik fysiek en daardoor mentaal in een enorme neerwaartse spiraal. Tot een vriendin mij tipte over de praktijk van Gerrie. Een gouden tip want wàt ben ik opgeknapt door de prachtige hypnoses, de begeleide meditaties die ik thuis kon beluisteren en de indrukwekkende gesprekken die ik met Gerrie heb gevoerd.
Om nooit meer te vergeten 🙏🏻

Afvallen

Beste Gerrie, wilde nog even iets van mij laten horen. Ik heb maar 1 sessie bij je gehad in juni, maar je hebt toen toch precies de juiste dingen tegen mij gezegd waardoor mijn mindset is veranderd! Zeg steeds tegen mezelf dat ik het waard ben om gezond te eten. Heb het sporten ook weer opgepakt. De kilo’s vliegen er niet af maar ben er inmiddels wel zes kwijt. En heb goede moed om zo door te gaan. Voel me hier veel fijner bij. Voor nu denk ik wel dat ik het red, als ik weer hulp nodig heb, neem ik graag weer contact met je op. Bedankt Gerrie!
Hartelijke groet.

 Zelfvertrouwen en zelfbeeld

Ontzettend dankbaar ben ik voor de sessies van Gerrie.
De weg naar gevoel van eigenwaarde en liefde voor mijzelf heb ik in kaart gekregen. Het leven heeft mij letterlijk en figuurlijk meer lucht en ruimte gegeven.

 Stoppen met roken

Beste Gerrie, ik begrijp t nog niet helemaal maar ik heb niet meer gerookt. Ik wil je danken voor jouw hulp! Gr A

Stoppen met roken

Lieve Gerrie, ik wil je bij deze laten weten dat het perfect gaat met het niet roken. Wie had dat verwacht na bijna 42 jaar te kunnen stoppen… Nou ik niet maar het is me toch dankzij jou gelukt. Dus nogmaals dank en ik zal je zeker aanbevelen bij mensen die willen stoppen met roken. Groetjes A

Afvallen

“Hoi Gerrie. Weet je nog dat ik aan het begin van dit traject vertelde dat ik een heel leuk zomerjurkje in de kast had hangen uit mijn “magere” tijd?
Ik heb het vandaag aan en het past prima!
Ik ga gewoon door, ben dus echt op de goede weg. Dank je wel !!”

Zwangerschap

De geboorte van onze zoon was zonder twijfel de meest magische ervaring van mijn leven. Een prachtige gebeurtenis die ik mede dankzij Gerrie als fijn en krachtig heb kunnen ervaren. Haar begeleiding tijdens mijn zwangerschap was heel waardevol. Gerrie heeft mij zelfvertrouwen gegeven op weg naar de geboorte van onze zoon. Soms met praktische tips om de pijn beter te doorstaan, en soms met fijne yoga oefeningen. Door corona kon Gerrie niet bij de bevalling aanwezig zijn maar dit bleek uiteindelijk ook niet nodig te zijn voor mij. Door haar begeleiding voelde ik genoeg zelfvertrouwen en kracht om de bevalling samen met mijn man te doen. Maar ondanks ze er niet was, voelde ik haar rustige aanwezigheid in de kamer. Dankjewel lieve Gerrie voor je volledige aandacht gedurende mijn zwangerschap en onze geboortereis.

Algemeen

“Ben blij dat ik deze stap heb genomen om naar Gerrie toe te gaan. Ze heeft me weer nieuwe energie gegeven met oefeningen en haar fijne gesprekken. Heb weer vertrouwen in de toekomst. Dank je wel Gerrie. Lieve Groet.”

 
Angsten en fobieën

“Ik kan jullie Gerrie echt aanraden!
Na drie hypnose behandelingen ben ik bijna van mijn vogelfobie af. Mijn hele leven ontzettend bang voor vogels. Hoe kleiner de vogel hoe enger.
Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Gerrie. En gaf mij geheel over. Nu kijk ik anders naar vogels en raak niet meer in paniek.
Dus blijf niet lopen met angsten en fobieën. Bij mij heeft het geholpen.”

 
Algemeen

“3 behandelingen gehad bij Gerrie. Ze stelt je op je gemak…Is heel kundig en er heerst een hele fijne zachte energie. Na 3 behandelingen een stuk rust in mezelf gekregen en in balans gekomen. Ook kreeg ik goede tips waar ik veel aan had.”

 
Zelfvertrouwen en zelfbeeld

“Ik zou een behandeling bij Gerrie aanbevelen. Ik ben lange tijd bezig geweest om anderen te bewijzen dat ik goed genoeg ben. Hierdoor handelde ik niet meer vanuit mijn kracht en raakte in disbalans. Na het eerste consult bij Gerrie werd mij dit duidelijk. Ik voel mij nu weer sterk en handel weer vanuit mijn kracht. Gerrie heeft mij geholpen om te handelen zoals ik ben bedoeld.”

 
Stress

“Ik ben bij Gerrie terecht gekomen met de vraag hoe ik beter met stress om kan gaan. Daarnaast wilde ik meer grip op mijn energie krijgen en deze beter leren doseren. In een paar sessies heeft Gerrie me geleerd mijn energie, gevoelens en emoties beter te begrijpen en toe te laten. Daarbij lag de nadruk op in het dagelijks leven toepasbare handelingen. Ik merkte al snel zeer positieve veranderingen.”

 
Zelfvertrouwen en zelfbeeld

“Voor ik bij Gerrie kwam was ik lusteloos, moe en onzeker. Door de coaching gesprekken met haar, heb ik positiever leren kijken naar mezelf.
Ik weet nu dat ik er ook mag zijn, kies ervoor om dingen te doen die ik zelf wil en niet omdat ik het idee heb dat dat van mij verwacht wordt door anderen.
Verder heeft zij blokkades bij mij opgeheven, mij energie gegeven en heeft ze me leren ontspannen met ademhalingstechnieken en zelfhypnose.

Ik heb nu meer energie en zelfvertrouwen en blijft de aangeleerde technieken zeker gebruiken om het zo te houden.”

 
Algemeen

“Gerrie heeft me geholpen bij mijn onrust en de zoektocht naar wie ik ben en wat ik nodig heb. Ze heeft me laten inzien dat ik pas goed voor anderen kan zorgen, als ik eerst goed voor mezelf zorg. Met Gerrie haar hulp ben ik nu een stuk rustiger en weet ik beter wat ik nodig heb.”

 
Overgewicht

“Ik ging er heen dat ik dacht hoop dat het helpt, die Hypnotische maagband, nou het helpt hoor! Ik verlies gewicht waar ik heel blij mee ben, maar weet je waar ik nog blijer mee ben? Dat ik de rust heb gekregen, dat ik niet hoef te zoeken naar eten en stiekem op te eten dat is zo ‘n bevrijding in je hoofd, daar ben ik zo blij mee!!! Dat geeft zo veel rust. Het is z’n goed gevoel dat je afvalt en dat je de rust krijgt in je hoofd.”

 
Overgewicht

“De chocolade sessie is geweldig: Ik weet niet of ik het echt niet meer lust, maar het maakt me niets uit. Ik loop er met gemak langs. Heb ook geen chocola meer gegeten sinds vorige week.”

 
Overgewicht

“Over de Hypnotische maagband: Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen om een hypnotische maagband te laten zetten. De rust die ik heb gekregen in mijn hoofd. Voorheen leefde ik van eetmoment naar eetmoment. En nu denk ik er helemaal niet aan. Geen gevoel dat je geen eten mag, omdat je wilt afvallen. Het gaat gewoon vanzelf. En de dagelijkse mp3 is heerlijk ontspannend.”

 
Overgewicht

“Rust in mijn lijf is wat ik ervaar en de drang om te eten is weg. Maar voelt totaal niet als lijnen. Je bent ook niet de hele dag met eten bezig wat ik juist fijn vind. Wat wel opvalt is dat mensen in je omgeving de hele dag door eten! Gerrie is een hele rustige lieve vrouw waar je je gelijk op je gemak bij voelt niks MOET. Dit is echt op haar lijf geschreven ?. Ik zal ook zeker tegen andere mensen willen zeggen ga eens op gesprek en kijk wat Gerrie voor je kan betekenen.”

 
Zelfvertrouwen

“Lieve Gerrie,
Langs deze weg wil ik je bedanken voor de prachtige healings consulten, die je mij hebt gegeven. Dankzij deze krachtige helende methode heb ik veel ballast op mogen ruimen, waardoor ik weer inzicht in mijn menszijn heb gekregen en weer mijn zelfvertrouwen terug gekregen hebt waardoor ik weer volledig in mijn kracht ben gekomen.
Ik kan iedereen Gerrie aanbevelen!”

 
Overgewicht

“Gerrie is een lieve vrouw die je echt tot rust kan brengen en je weer tot je zelf kan komen. Nu de eerste 17 kilo er af voel ik me bevrijd er is een zwarte mantel van mijn schouders afgevallen
Ik kan iedereen Gerrie aanbevelen!”

 
Virtuele maagband

Wat een ontzettend leuk bericht vandaag bij de post ?Izze is geboren! Haar vader en moeder beiden via het virtuele maagband traject op een gezond gewicht aangekomen en zie daar …,? zo trots?

Overgewicht en zelfbeeld

“Ik kwam eigenlijk bij Gerrie voor een virtuele maagband, dit terwijl ik een gezond BMI heb. Ik voelde me nooit goed genoeg en ben altijd al bang geweest dat mensen me zwak of minder leuk vinden als ik een paar kilootjes meer weeg dan mijn streefgewicht. Die gedachten maakte me zo onzeker, hierdoor voelde ik me gewoon wel 15 kilo zwaarder in plaats van de maximaal 5 kilo die het in het werkelijkheid is.

Tijdens de intake adviseerde Gerrie om eerst eens een aantal andere zaken aan te pakken. Mocht het nodig zijn, dan kan die maagband altijd nog. Al na 3 liefdevolle en interessante behandelingen merkte ik dat ik een andere kijk op mezelf heb gekregen. De issues, voortkomend uit een paar extra kilo’s, die eerder mijn gedachtes konden beheersen zijn nu veel minder belangrijk. Ik ben op een heel andere manier met eten bezig, kijk anders naar mezelf in de spiegel en voel me ook anders: een stuk vrijer en zelfverzekerder.

Dat is het voordeel van de hypno sessies. Die heb ik als heel fijn ervaren, ondanks dat het wel het nodige in je los maakt… Doordat je in je onderbewuste aan het ‘werk’ bent, kunnen bepaalde problemen veel sneller verminderen/oplossen.

Daarnaast kan Gerrie goed tussen de regels door luisteren en haar behandeling hierop afstemmen. Samen zoekt ze naar wat het beste bij jou past en het meest effectief is.”

Bedankt Gerrie, dat ik met jouw hulp deze ommekeer heb kunnen maken!

 
Algemeen

“Hoi Gerrie,
graag wil ik een reactie geven op de behandeling, ik heb jaren met een blokkade gelopen wat heel lastig was,en niet wist wat er aan de hand was, kon moeilijk slapen, lag te zweten, en kon moeilijk uit bed komen, tot dat ik ging zoeken op het internet en jou site tegen kwam,
ik ben 3 keer bij je geweest de blokkade is weg en voel me stukken beter,het had allemaal met het verleden te maken, ongelofelijk wat je kunt, je bent een vriendelijk en lief mens die heel goed naar je kan luisteren en goede tips meegeeft.
Gerrie bedankt en ik hoop dat je nog heel veel mensen gelukkig mag maken.

groet P”

 
Zelfvertrouwen en zelfbeeld

“Sinds 2 maanden ben ik in behandeling bij Gerrie. Zij heeft mij al enorm geholpen om steviger in mijn schoenen te staan en meer zelfvertrouwen te krijgen. Daarnaast helpt zij mij met ‘omgaan met stress’. Ik ben heel erg blij dat ik gekozen heb voor Praktijk Gerrie!”

 
Algemeen

“Sinds enige tijd ben ik onder behandeling bij Gerrie. Ik was eerst een beetje huiverig om naar Gerrie toe te gaan maar ben blij dat ik het toch gedaan heb. Zij heeft me met haar sessies echt weer op weg geholpen en mij uit mijn behóórlijke dip gekregen! Met deze sessies kijk ik anders naar mezelf. En mede dankzij haar oefeningen gaat het echt veel beter met me. Gerrie straalt rust uit en is een ontzettend lieve vrouw waarbij je je echt kan openstellen op weg naar herstel.”

 
Vage lichamelijke klachten/depressie

“2 jaar geleden kreeg ik lichamelijke klachten en kreeg met de nodige stress te maken. Eind vorig jaar ging het mis. Ik kreeg huilbuien en was niet meer mijn vrolijke ik. Ik kwam toevallig praktijk Gerrie tegen en na het lezen van haar website was ik enthousiast. Ik heb gelijk gemaild en had 2 dagen later al een afspraak. Gelukkig, kon ik ook niet meer terugkrabbelen. Direct was er die klik met Gerrie, wat een warme lieve vrouw. Ik heb mij volledig overgegeven en wat voelde ik mij direct iets rustiger. Ik ga nog steeds naar Gerrie. Gelukkig gaat het een stuk beter met mij en begin ik weer te stralen. Ik heb veel geleerd en pas beter op mijzelf. Gerrie, dank je wel hiervoor.”

 
Overgewicht

Lieve Gerrie. Jij en je behandelingen hebben me erg geholpen om beter ‘voor mezelf’ te zorgen en dichter bij mijn gevoel te komen. Én met de hypnotisch methode om af te vallen ben ik op mijn streefgewicht gekomen.
Samen met jou warme, liefdevolle wijze van ‘behandelen’, maakt dat ik terugkijk op een mooi traject waarin ik enorme stappen heb gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dank!!

 
Overgewicht

“Met hulp van Gerrie ben ik in de afgelopen periode een flink aantal kilo’s afgevallen. Haar originele behandelwijze, het plaatsen van een hypnotische maagband, werkte goed voor mij. Naast de maagband bestaat de behandeling uit diverse onderdelen, waarbij ik prima gecoacht werd door Gerrie. Ik ben op zeer deskundige en empathische wijze geholpen, en ben erg tevreden met het behaalde resultaat. De uitdaging is nu om op een gezond gewicht te blijven, hier heb ik vertrouwen in. Maar mocht dit toch moeilijker blijken dan ik nu verwacht, dan zal ik zeker weer bij Gerrie aankloppen!”

 
Zwangerschap

“Ruim 5 uur over gedaan, maar tot het laatste uur (wat ik heel erg heftig vond wederom) heb ik het als heel fijn ervaren omdat ik zo het gevoel had dat ik de weeën onder controle had! Ik zei een paar keer: daar hebben we hard voor geoefend de afgelopen maanden!
Ik heb het niet kunnen doen zonder wat wij de afgelopen maanden hebben gedaan! Niet op deze manier en nooit thuis.. alles wat ik heb geleerd heeft ervoor gezorgd dat hij in onze slaapkamer ter wereld is gekomen ???”

Vannacht om 3.28 is Yuki Lee geboren ?thuis en snel ??

 
Stoppen met roken

“Het gaat goed met niet roken, soms wat lastig maar zijn momenten. Mijn partner heeft het iets moeilijker dan ik maar ondanks dit, al hele week een niet roker, dank je wel lieve Gerrie ❤️❤️

 
Stoppen met roken

“Gaat echt super goed! Geen moment meer dat ik aan een sigaret denk, blijf het zo bijzonder vinden. De knop is echt om ?”

 
 
Afvallen

“Hallo Gerrie
Zo blij dat ik met jou in kontakt gekomen ben.
Met jouw rustige positieve manier heb je mij geholpen met de virtuele maagband af te vallen.
Ik ben er nog niet helemaal maar vertrouw er op dat het goed komt.
Hartelijk dank!”

 
Vliegangst

“Hoi Gerrie, het is erg goed gegaan!! Doordat ik me goed kon ontspannen, heb ik vliegen heel anders ervaren. Ik heb de spanning die nog wel wat aanwezig was kunnen aanvaarden. Het was een opluchting voor me en ik ben trots dat ik het traject aangegaan ben. Ik voel me weer krachtig, nu ik weet dat ik dit kan. Ik heb weer mogelijkheden…? Daarnaast hebben we het heel lekker gehad met z’n viertjes, heerlijk genoten! Dank voor je interesse! Groetjes”

 
Afvallen

“Maak bij Gerrie gebruik van programma om af te vallen. Dit na veel pogingen om zelf af te vallen. Heb er erg veel baat bij. Kan mijn hoofd nu veel meer ontspannen/ rustiger houden. Kan nu beter zelf reflectie toepassen. Echt een zegen te ervaren dat het zeer goed helpt.
Inmiddels 31 kilo kwijt.”

 
Zelfvertrouwen / zelfbeeld

“Gerrie heeft een warme uitstraling en persoonlijkheid waar je je thuis en dus relaxt bij kan voelen. Voor mij zijn de gesprekken vaak een bevestiging dat mijn gevoel okay is. Dat het er mag zijn en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Wanneer ik de praktijk verlaat neem ik een positief gevoel met me mee.”

 
Stoppen met roken

“Mijn ervaring na de hypnose stop met roken:
Ik ging voorbereid voor de sessie dat ik echt wilde stoppen. Na de hypnose voelde ik me bevrijd van de sigaret en de verslaving daar van. Heerlijk gevoel en gaf me rust. En een tevreden gevoel over mijzelf. Had er weinig of geen last van dat ik geen nicotine meer kreeg. Zag mijn huid en haar al snel mooier worden. Heerlijk.”

 
Begeleiding ernstig ziek zijn

“Toen ik met kanker werd geconfronteerd kwam er opeens heel veel op me af. M’n lichaam werd technisch beoordeeld, geprikt en gepord. Geestelijk werd ik begeleid met gesprekken en kreeg tips. Maar mijn emoties waren het ondergeschoven kindje. Alle onmacht, frustratie en verdriet… ze verergerden mijn klachten. Gerrie heeft met haar energetische behandelingen de balans in mij teruggebracht. Emoties kwamen eruit, mijn lichaam kwam meer tot rust en klachten van de chemo (zoals o.a. dikke keel, pijnlijke darmen) werden veel minder. De rauwe randjes van mijn verdriet werden verzacht en ik leer nu mijn ziekte beter te accepteren. Door haar ervaring in de verpleging kent Gerrie de fases waar je bij ziekte doorheen gaat heel goed, ze stelt gerust en geeft vertrouwen. Vanuit de yoga heeft ze de inzichten om je te helpen tot innerlijke rust te komen. Daarbij is zij gewoon een heel leuk en warm mens! Ik heb veel baat bij de behandelingen en ik kan haar ten zeerste aanraden!”

 
Stress

“Gerrie heeft me in een paar sessies ontzettend geholpen. Ik had last van een mist in mijn hoofd en had veel stress. Dankzij Gerrie heb ik leren omgaan met deze stress en heb ik mijn innerlijke rust weer gevonden. Ook maak ik alles nu veel bewuster mee. En daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor!”

 
Algemeen

“Ik vond het heel fijn bij Gerrie, en het heeft me goed geholpen.”

 
Algemeen

“Lieve Gerrie
Langs deze weg wil ik je nog bedanken voor de prachtige healing /coaching consulten die je mij hebt gegeven, er is veel in beweging gezet .Zeer krachtig en helend. Er is veel los gekomen , afscheid mogen nemen van de ballast en ruimte gemaakt die mijn bewustwording heeft verruimt. Weer volledig in mijn kracht gekomen . Ik heb je ervaren als een zuiver mooi mens , heel dicht bij jezelf . Ben je dankbaar voor de prachtige sessies die mij vele inzichten gaf
Een bijzondere kwaliteit en voor mij een prachtige ervaring
Hartelijk dank voor je prachtige werk.”

 
Algemeen

“Gerrie is een rustige, no nonsense vrouw bij wie ik mij meteen veilig en vertrouwd voelde. Ze gaat doelgericht en liefdevol te werk. Ik heb haar behandelingen als zeer plezierig ervaren.”

 
Overgewicht

“Over de Hypnotische maagband: Wat een rust en ontspanning geeft het om niet meer zo met eten bezig te zijn. Dit werkt in alles door. Op je lijf, je dagelijks leven, je gezin en je werk. Eet veel minder en slaap veel beter.”

 
Algemeen

“Toen ik voor het eerst kwam, was ik volledig gebroken en ziek. Na de eerste keer voelde ik me warm in mijn lichaam. Na elke volgende keer voelde ik me alsof mijn lichaam oplaadt met positieve energie en dat ik nooit meer hetzelfde zal zijn en ik zal sterk zijn en weten wat ik wil in het leven.”

 
Algemeen

“Als je vastloopt en niet meer weet hoe je die zware steen die op je maag ligt eraf kunt krijgen. En je vervolgens een tip krijgt om een afspraak bij Gerrie te maken kun je twee dingen doen. Ik koos ervoor om het maar te proberen omdat ik het anders ook niet wist. Maar nooit verwacht dat ik me na 3 afspraken al een ander mens zou kunnen voelen. Of eigenlijk geen ander mens maar weer (meer) mezelf. Ja eerlijk is eerlijk, als ik dit over iemand anders had gelezen had ik gedacht: natuurlijk zie je het voor je. Ik kan alleen maar zeggen geef je over, grijp de kans en heb vertrouwen…”

 
Stoppen met roken

“Ha Gerrie,
Nu een maand niet gerookt! Zo blij mee . Deze keer gaat het me lukken om een niet roker te zijn. Ben heel trots op mezelf en ook Mn vriend is er erg blij mee.
Dank je wel !”

 
Algemeen

“Gerrie.
Warme stralende ogen. Straalt rust uit en is begripvol. Zoekt direct je balans en zet je terug in je kracht. Zo fijn!”

 
Stoppen met roken

“Sinds eind augustus na 1 behandeling bij Gerrie een niet roker! en zo blij er mee , omdat het mensen erg verbaasde dat ik als verstokte roker (een pakje per dag van 28 sigaretten ) ineens zonder enige moeite een niet roker ben geworden heb ik anderen er gelukkig ook enthousiast voor kunnen krijgen om te stoppen.”

 
Overgewicht

“Ik ben begonnen in maart. De hypnose is m’n laatste red middel, zo ging ik er in. Ik dacht we zien wel wat het wordt. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Gerrie. De hypnose bracht mij echt terug naar waar ik wezen moest.
De eerste dagen dacht ik dat kan niet dat ik nu al vol zit maar ik hoefde echt niet meer. Mijn man ging mij testen door chips te eten op de bank maar ik keek niet op of om zo ging het echt elke avond. Kijk er naar uit om naar het bandje van Gerrie te luisteren. Nu een paar maanden later met 17 kilo minder voelt het nog steeds goed, ik ben opgewekt, er is een last van mijn schouders af! Als ik het moeilijk heb luister ik naar het bandje en dan kom ik even tot rust en gaat het weer goed. Als je het niet meemaakt is het moeilijk om uit te leggen hoe de hypnose gaat maar het helpt echt en het voelt echt als een bevrijding voor mij..”

 
Stoppen met roken

“Het gaat goed !! Totaal geen behoefte om te roken ?een NIET roker. Dank je wel.”

 
Overgewicht

“Zou je nog reactie geven. Vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel bij Gerrie. Nu al 5,2 kg kwijt. Had dit eerder moeten doen. En voor het eerst in 48 jaar aardbeien gegeten, lustte dat echt nooit. Nu likte ik gewoon mijn vingers erbij af. Dit alles dankzij Gerrie. Verheug me nu al op de volgende sessie.”

 
Stoppen met roken

“Lieve Gerrie,
Mijn zus en ik zijn je erg dankbaar. We zijn nu bijna 4 weken van het roken af. We zijn dan ook druk doende om jouw praktijk te promoten want als je zoals ons ruim 40 jaar gerookt hebt en veel mislukte stoppogingen achter de rug hebt en dan met 1 sessie gewoon kan stoppen dan gun je dat iedereen!!

Dikke knuffel van ons”

 
Overgewicht

“Na het besef dat ik toch echt veel en veel te zwaar was heb ik de stap genomen om bij Gerrie aan te kloppen voor de hypnotische maagband. Ik wilde geen ‘crash’ dieet maar verantwoord afvallen.
Door de hypnose sessies heb ik rust gekregen, ik ben in mijn hoofd niet meer met eten bezig. Ik heb voldoende aan drie gezonde maaltijden per dag. Het voelt absoluut niet als een dieet maar als een lifestyle. Het luisteren naar de mp3 werkt ontspannend en is zeker in de beginfase helpend om niet te gaan eten.
Daarnaast zijn de gesprekken met Gerrie erg plezierig en voor mij zeer leerzaam geweest. De boodschap voor mij was duidelijk “Het is nu tijd om voor jezelf te kiezen”, iedere dag gaat mij dit beter af. Ik ervaar meer energie en zelfvertrouwen. En voor mij niet onbelangrijk, ik ben 13 kg afgevallen, ik ben er nog niet maar ben nu al super blij!! En zeker blij dat ik 3 maanden gelden de stap gezet heb om naar Gerrie te gaan, en kan dit anderen die net als ik worstelen met hun gewicht dan ook zeker aanraden!!”

 
Stoppen met roken

“Dankzij de therapie sessie van Gerrie kon ik eindelijk echt stoppen met roken en ben ik nu al 4 maanden een niet-roker. Ik raad het iedereen aan die wel wil stoppen maar toch nog een duwtje nodig heeft…haar verhaal is overtuigend en de “hypnose” werkt echt om door te pakken.”

 
Zelfvertrouwen en zelfbeeld

Morgen staat er een afspraak maar die wil ik bij deze afzeggen.

De laatste weken voel ik me duidelijk anders, veel sterker dan ik me in jaren heb gevoeld. Ergens is iets gebeurd en dat voelt zo fijn.

Ik ga niet invallen in het onderwijs! Die beslissing is heel cruciaal geweest in me sterker voelen en voor mijzelf gaan. Dank voor je hulp in deze.

Ik weet je te vinden hoor voor als er zich weer iets aandient waar ik mee struggle.

 
Algemeen

“In een totaal ontredderde situatie van scheiding na 45jr, bij Gerrie gekomen.Wat een fijn, warm mens. Ik voelde me begrepen.Al tijdens het eerste gesprek gaf ze me energie. Ze gaf me moed en inzicht in mijzelf. Nu, 7 mnd later, heb ik mezelf weer onder controle en kan ik het leven weer aan.”

 
Algemeen

“Voor ik bij Gerrie kwam, was mijn relatie net over met mijn toenmalige vriend. Door de gesprekken met Gerrie, werd me duidelijk waarom ik reageerde zoals ik reageerde. Niet zoals ik mezelf kende; boos, verdrietig en onzeker.

Gerrie vertelde me, dat ik er mag zijn zoals ik ben, ik mezelf af mag en kan sluiten voor negatieve energie en personen welke te veel energie van mij nemen. Ik ben goed zoals ik ben.

Gerrie heeft mij energiebehandelingen gegeven en blokkades weggenomen. Wat een bevrijding en wat een opluchting was dat. Ademen zoals het moet en voelen hoe mijn lichaam daarop reageerde.

Op de terugweg van mijn behandeling bij Gerrie, stapte ik op de fiets naar huis. Mijn hart stond weer een beetje open en ik genoot van de frisse wind op mijn gezicht en een grote glimlach kwam tevoorschijn. Wat een mooi gevoel, de echte “ik” kwam langzaam weer terug.

Gerrie, nogmaals heel erg bedankt, dit had ik zelf niet gekund, jouw hulp heeft me weer doen in zien waarom het leven mooi is en ik altijd mag vertrouwen op mijn eigen intuïtie.”

 
Zwangerschap

Gister middag om half 2 is Boris geboren ✨✨ na een prachtige vaginale stuitbevalling zonder medicatie en heeeeeeel veel ademen

 

Zelfvertrouwen & zelfbeeld

Gerrie,
Voor mij ben je een baken. Ik “moet” het zelf doen maar af en toe een lichtpunt zien helpt me om verder te kunnen en te durven. Je bent ook een heel leuk mens met beide benen op de grond. Fijn dat ik je ben tegengekomen!

 
Ademhaling

Dit kaartje, speciaal voor jou omdat ik je een geweldige vrouw vind. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij jou. Je hebt me inzichten gegeven en geleerd in mijn kracht te gaan staan. De ademhalingstechnieken waren nieuw voor mij, aan deze heb ik echt iets. Dankzij jou kan ik weer heerlijk ontspannen!
Bedankt en liefs!

 

Via een vriendin kwam ik op het juiste moment in contact met Gerrie. In een korte tijd had ik mijn eerste afspraak en werd mij e.e.a. duidelijk. Zij heeft mij een hele simpele mindsetting, waardoor ik hele andere kijk op mijn probleem had. Dat zorgde ervoor dat mijn boosheid omgezet werd in een positieve houding van mijn kant. Ook allerlei punten uit mijn jeugd heeft zij bij mij een nieuw plekje kunnen geven, zodat ik ook dit in een ander licht ben gaan zien.
Na 5 behandeling heb ik mijn leven weer in mijn handen en kan ik genieten van het goede leven.
Haar behandelingen zijn zeker niet zweverig, maar ze houd je een spiegel voor. Kijk wel in die spiegel om je leven een mooie wending te geven.
Gerrie, bedankt voor deze behandelingen. Het was het zeker waard. En mocht ik je ooit weer nodig hebben, dan weet ik je te vinden!
Liefs en groeten

 
Burn-out

“Zo blij dat ik deze vrouw ontmoet heb….ze heeft me uit eendiep dal van een burnout geholpen ….ze heeft me leren omgaan met het verlies van mijn vader en geleerd hoe ik weer mezelf mag zijn en voor mezelf op mag komen omdat ik goed ben zoals ik ben. Gerrie bedankt?”

 
Burn-out

“Gerrie is een fantastische therapeut. Ze stelt je direct op je gemak en doorziet de situatie vrijwel direct. Haar behandelingen ervaar ik als veilig, warm en doelgericht.”

 
Burn-out

“Hi Gerrie, ik heb even een tijd niks van me laten horen omdat ik wilde kijken of ik nog therapie nodig had, maar volgens mij gaat het best goed met mij. Daar ben ik blij om en wil jou daarvoor bedanken omdat je me heel veel hebt geleerd en ik nu nog steeds dingen doe die ik van jou heb geleerd. Ik zal je laten weten als het niet goed met mij gaat, dan hoop ik dat ik weer bij je terecht kan. Voor nu, heel erg bedankt. ?”